77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חלה מתוקה 3 סוגי קמח בקלי קלות

את המתכון קיבלתי מביתי יהודית

מצרכים

 

500 גר' קמח רגיל

200 גר' קמח מלא

200 גר' קמח שיפון

5 כפות סוכר חום

1 כף שמרים יבשים

1 כפית מלח

1/3 כוס שמן

31/2- 1/2 2כוסות מים פושרים

ביצה אחת למריחה

 

למריחה למעלה מה שיש בבית שומשום ,קצח, בצל מטוגן,

אופן ההכנה

עיסה-כוס אחת קמח 5 כפות סוכר ,כף שמרים יבשים,וכוס מים פושרים

בקערה עם וו לישה, 10  דקות מנוחה, עד שתופח מעט,

להוסיף את יתר המצרכים ועוד 2 כוסות מים פושרים

וללוש עד שהבצק נפרד מהדפנות אם יש צורך להוסיף בהדרגה עוד מים.

לכסות ולהתפיח במשך שעה,

 

לשקול את הבצק, ולחלק בדיוק ל3 חלקים,

להכין 3 נחשים ארוכים

לסדר את צורת החלה ישר בתבנית

למרוח ביצה לפזר מעל מה שיש

להתפיח שוב חצי שעה

לחמם תנור ל200 מעלות להכניס ל10 דקות להוריד את הטמפרטורה ל180 עוד חצי שעה עד ארבעים דקות, לצנן מעל רשת,

אפשר להקפיא להוציא שעתיים לפני הארוחה ואפשר גם לחמם בתנור.

מה שמצא חן בעיני ביותר שאפשר לפרוס את החלה ללא פרורים ,ואפשר להכין כריכים.

מי שלא רוצה מתוק אפשר להסתפק בפחות סוכר.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת