55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

ממרח פסטו רב שימושי

מחפשים לשדרג את הפסטה שלכם ? או אולי את הטוסט ? כריך לבית הספר/לעבודה ?

חמש דקות הכנה והכריך שלכם הופך לכריך של בריאות

 

 

אז לחומרים:

זר של עלי פטרוזיליה שטופים היטב או כוסברה, תלוי מה אוהבים.

3 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס

אופציות נוספות:

חופן של צנוברים

1/2 כוס גבינת פרמזן


ולהכנה:

מייבשים את עלי הפטרוזיליה ומסירים את הגבעולים

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד ליצירת ממרח, אם הממרח סמיך מדי, להוסיף שמן זית.

 

ניתן להשתמש בממרח כתוספת לכריך או כרוטב לפסטה - טעים טעים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת