55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

לחמעג`ון פיתה

מכירים את הפיתה התורכית הזאת עם הבשר הטחון למעלה ? לחמעג`ון ? אוקי, אז יש את הדרך הארוכה

ויש את הדרך הקצרצרה והקלה, מתאימה לארוחת ערב בשרית קלילה . בשבילך, זה שיא הקלילות בשביל

הילדים - אחלה ארוחת ערב.


אז הנה החומרים

1 בצל בגודל בינוני עד גדול קצוץ דק

250 גר` בשר טרי טחון

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

1 כפית אבקת מרק עוף

סוכר לפי הטעם

מעט שמן לטיגון

קטשופ

פיתות - לפי מספר הסועדים

ההכנה:

חותכים עיגול בקוטר 3 סמ` במרכז הפיתה. מורחים קטשופ על החלק הפנימי של הפיתה ומניחים בצד

מטגנים את הבצל הקצוץ, לאחר שהבצל מקבל שקיפות, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לערבב, לטגן ולמעוך את הבשר כדי שיתפורר (כמו לבולונז), מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עד שהבשר מקבל צבע חום.

 

מניחים להתקרר מעט

עכשיו באמצעות כפית מוזגים מתערובת הבשר אל פנים הפיתה, ודוחסים גם מתחת לחלקה העליון של

הפיתה (האיזור שלא חתכנו) וגם למרכז הפיתה.

מכניסים לתנור או לטוסטר אובן ל- 10 דקות, הפיתה יוצאת קריספית והטעם - מעדן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת