55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

בואיקוס

את הבואיקוס טעמתי לראשונה לפני 3 שנים לערך בבית אחותי, מאז הפך המתכון לאורח קבע

בביתנו. המתכון נלקח מתוך כתבה שכתבה אודטה דנין. מעולה לארוח ובכלל.

אני אופה את הבואיקוס בתבנית 22X35, חותכת לקוביות ומקפיאה את חלקן, וכשמתחשק בואיקוס מוציאה

לפי הצורך מהמקפיא ומחממת בטוסטר אובן/תנור. יוצא מעדן, טרי טרי.

אז ככה, מה צריך? 

2 גביעי אשל

1 גביע קוטג` (250 גר`)

1 גביע גבינה (250 גר`)

3 ביצים גדולות

2 וחצי כוסות קמח תופח 

חצי גביע ריק של אשל מלא שמן קנולה (100 מיל`)

300 גר` גבינה בולגרית מגורדת בפומפיה

(אני הוספתי למתכון עוד מעט מלח, אם הגבינות לא מלוחות ופלפל שחור בשביל הטעם והצבע)


לערבב היטב את כל המצרכים יחד ולהכניס לתבנית משומנת או לתבנית שקעים משומנת, לגרד 150 גר`

קשקבל ולפזר למעלה.

 


לאפות 30-40 דקות ב- 200 מעלות עד לצבע עמוק.

  - לארוח ניתן לאפות בתבנית שקעים כך שמתקבלת מנה אישית לכל סועד, אלגנטי ומרשים... 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת