55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פשטידת איטריות

הפשטידה שמככבת אצלנו כל השבוע, כולל שבתות וחגים. יש בה הכל: פחמימות, סידן וחלבונים וחוצמזה, הדר הכי אוהבת לאכול אותה לארוחת ערב


החומרים:

1 חב` איטריות רחבות בינוניות (חב` של 400 גר`)

2 קוטג`

1 שמנת חמוצה

4 ביצים

מלח, פלפל, אגוז מוסקט

 

ההכנה:

לבשל את האיטריות במים רתוחים מומלחים לדרגת "אל - דנטה"

לאחר מכן, לסנן ולשטוף במים קרים

להעביר לקערה ולהוסיף את יתר החומרים, (אם הרתחת את האיטריות עם מספיק מלח, אין צורך להוסיף עוד מלח לתערובת)  לערבב הכל ביחד ולאפות בתבנית בגודל 33*20 כ - 20 דקות בחום 180 מעלות, עד שהחלק העליון של הפשטידה מזהיב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת