55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוף ברוטב

את טעמו של העוף הזה אני מכירה ממש מגיל קטן. כשהיינו חוזרים בימי שישי מבית הספר חיכה לנו על

השולחן העוף עם הרוטב המדהים שבו טבלנו את חתיכות החלה הטרייה. לימים, כשגדלתי ובגרתי, קיבלתי

את המתכון מאמי ולא האמנתי כמה פשוטה היא ההכנה, אז - לעבודה:

המצרכים

2 בצלים קצוצים

6 חתיכות עוף (שוק/ירך)

6 שיני שום כתושות

א. מרק עוף

דבש (לא חובה)

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצלים בשמן לצבע שחום, מוסיפים את חתיכות העוף ומטגנים משני הצדדים עד שהעוף מקבל

צבע שחום יפה.

מוסיפים כוס מים רותחים, 6 שיני שום כתושות, כף אבקת מרק עוף וכפית דבש.

30-40 דקות בישול על אש נמוכה, מדי פעם להפוך את העוף שיתרכך מכל צדדיו. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת