55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

גלילת בצק עלים במילוי בשר טחון וחצילים - יפה וקל לאירוח.

 

החומרים: (להכנת 3 גליליות)

1 חב` בצק עלים מוכן

1/2 ק"ג בשר טחון

2 בצלים בגודל בינוני קצוצים

1 חציל חתוך לקוביות

מלח, פלפל שחור

1 כפית אב` מרק בצל

1 ביצה טרופה

זרעוני שומשום

 

ההכנה:

1. ממליחים את קוביות החצילים במסננת במשך כחצי שעה, מייבשים מהנוזלים ומטגנים במחבת עם שמן

    מחומם, מסירים את קוביות החצילים ומניחים להתקרר בצלחת עם נייר סופג.

2.  מפשירים את בצק העלים

3. חותכים עלה מהחבילה המגולגלת בגודל של דף A4

4. מטגנים את קוביות הבצל, לאחר שנעשים שקופים, מוסיפים את הבשר הטחון, עד שהופך צבעו לחום (כמו

    כשמכינים בולונז) . מתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק בצל.

5. מורידים מהאש, מקררים ומערבבים יחד עם קוביות החציל המטוגנות.

6. לאחר שהתערובת התקררה, מניחים במרכז עלה בצק העלים מגלגלים לרולדה, סוגרים היטב הרולדה

    משני צידיה ומניחים על גבי נייר אפיה בתבנית. מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.

7. אופים עד להזהבה בחום של 170 מעלות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת