00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פלפלים ממולאים בבשר טחון, חצילים ופטריות

11/09/2010

מעדן ללא פחמימות, יצא טעים מאד ונישנשתי את המילוי, ככה , בלי כלום.

גם הפלפלים ירוקים- הכל כדי להימנע מפחמימות.......

מתכון לפלפלים ממולאים בבשר טחון, חצילים ופטריות

המצרכים:

6 פלפלים ירוקים
1 חציל גדול
2 בצלים קטנים קצוצים
500 גרם בשר טחון
1 קופסת שימורים של פרוסות פטריות
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
כף פפריקה אדומה
2 שיני שום קצוצות
2 פלפל חריף יבש קצוץ
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
1/4 כוס מים

לרוטב:
2 כפות רסק
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
מים למילוי 1/3 מגובה הסיר

ההכנה:

חותכים את החלק העליון של הפלפל ומנקים את הגרעינים .
במחבת גדולה שמים 2 כפות שמן קנולה ומטגנים את הבצל הקצוץ כ- 10 דקות. מוסיפים את הפטריות לאחר ששטפנו אותם ממיי השימורים. לחתוך את החציל לפרוסות ואת הפרוסות לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ.
מוסיפים גם את קוביות החציל למחבת. מטגנים הכל עוד כ-10 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים כל הזמן עד שהבשר משנה צבעו לאפור וגם מועכים אותו עם מזלג כדי לפורר את הגושים.

מוסיפים את התבלינים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר. ממלאים כל פלפל עד הסוף ומניחים בקערה.
באותה מחבת שהכנו את הבשר מכניסים 2 כפות רסק, תבלינים ומים בערך בגובה של 1/3 סיר. מכניסים את הפלפלים לסיר, להשתדל שיעמדו ולהרטיב אותם מעט ברוטב. לסגור את המכסה ולבשל כחצי שעה כאשר מפעם לפעם יש להרטיב את תוכן הפלפל ברוטב.

להגיש וללקלק אצבעות. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת