00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

עוגות שמרים - שוקולד, פרג, גבינה

 

         

 

 

רבים מאיתנו ששומעים על אפית עוגות שמרים נירתעים. אין צורך. ההכנה מאד מאד פשוטה נכון, המתכון דורש מעט זמן אבל גם לזה יש פתרון -התפחה במקרר למשך הלילה לא גוזלת זמן מאיתנו זמן יקר וערבוב ולישה במיקסר חוסך  - ממי שלא רוצה - את הצורך בלישה בידיים.

כאשר אני מכינה עוגות שמרים, אני מפנה לי שעה פנויה ואז אני מכינה כמות כפולה של בצק, מכינה את כל העוגות, מקפיאה לפני שאני אופה, מפשירה לפי הצורך, ואופה. כך יש לי תמיד עוגה טריה  שכרגע נאפתה.

לפני שאתם מרדדים את הבצק רפדו את משטח העבודה בשתי שכבות של ניילון נצמד. כך לא תלכלכו כמעט כלום. בסוף העבודה פשוט הסירו בזהירות את הניילון וחיסכו לעצמכם עבודת ניקיון רבה.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/09/10/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A4%D7%A8%D7%92-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת