00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

צלי בשר במיץ תפוחים

13/09/2010
 
 
 
לא נסעתי לאף מקום, לא ביקרתי אף אחד. הצמוד נתן גיחה ל "על האש" . אני נשארתי במיטה. היה כיף אדיר מבחינתי.
 
בכלל אני שונאת לטייל בארץ עם כל הפקקים והלכלוך שמשאירים אחריהם אנושי ישראל.
 
ישנתי ונחתי, ואכלתי, צפיתי בסרטים משוק`כרמל ושוב חרפתי, ואכלתי וחוזר חלילה. 
 
  
 
 
 
 
צלי בשר במיץ תפוחים - מהמטבח הגרמני
 
 
למשרה
 
10 שיני שום מרוסקות
1 כף תערובת תבלינים (השתמשתי ב גאראם מסאלה)
מעט שמן זית
3 כפות חומץ תאנים / בן יין אדום
 
 - -
 
2 ק"ג בשר בקר - צלעות עם קצת שומן
3 כפות שמן
1 כפית קינמון
1 כף חומץ תאנים / חומץ בן יין אדום
1 כפית מלח
1 כוס מים
1.5 כוסות מיץ תפוחים
1 קופסא רוטב פסטה (פרי ניר)
1 בצל גדול קצוץ גס
 
 
 
לחתוך את הבשר לקוביות בגודל הרצוי. להניח בקערה עם שאר חומרי המשרה , לערבב היטב ולהשאיר במקרר לפחות ל 20 שעות ורצוי גם יותר. 
  
 
 
 
 
 
*החומץ מעבר להיותו נותן טעם, מרכך את הבשר.
 
 
להניח את הבשר במסננת לכרבע שעה עד סינון כל חומרי המשרה.
 
לחמם שמן במחבת כבדה עם מכסה ולהוסיף את קוביות הבשר. לטגן היטב מכל הצדדים.
 
 
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
 
בקערה קטנה, לערבב את שאר המצרכים ולשפוך למחבת. לבשל עד הרתחה במחבת מכוסה ועוד כ 15 דקות. לכבות את האש.
 
 
 
 
 
 
להעביר את כל תכולת המחבת לתבנית חסינת אש, לכסות בנייר אלומיניום כשהצד הפנימי כלפי מעלה (מוליך חום הרבה יותר טוב מהצד החיצוני) ולהכניס לתנור,  עד רך.
 
 
זה לוקח כמה שעות ששוות כל טעם שמתגלגל על הלשון.
 
 
 
אחד מהרשת
 
 
 
בתיאבון
 
אלינוער
 
 
 
בבקשה להקליק על הקישור לתחרות הבלתי גמורה הזו.  
 
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת