55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פוטטו צ`יפס של מקדונלד - תפא"ד פריכים

 

(המתכון לקוח מחוברת "לאישה")

החומרים:

5 תפוחי אדמה קלופים

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

1/2 כוס קמח

1/2 כוס שמן זית

ת

ההכנה:

1. את תפוחי האדמה הקלופים מבשלים בסיר עם מים וכפית מלח עד לרתיחה + עוד שתיים שלוש דקות. מוודאים שהם  רכים, אך לא רכים מדי, מסננים את המים ומניחים לתפוחי האדמה להתקרר מעט ולהתייבש.

2. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות), יוצקים לתבנית בעלת שוליים גבוהים את שמן הזית ומחממים אותו בתנור עד שהשמן חם מאוד.

3. לאחר שתפא"ד התקררו, חותכים אותם ל - 2-3 פיסות שיהיו בגודל שווה.

4. שמים את הקמח בקערה נפרדת ומערבבים עם התבלינים.  

5. שופכים את תערובת הקמח לסיר עם התפא"ד ומנערים כדי שכל רצועות התפא"ד יהיו מכוסות בתערובת הקמח מכל

    הצדדים בצורה אחידה.

6. מוציאים את התבנית המחוממת מהתנור בזהירות ומסדרים את פלחי תפא"ד ומחזירים לתנור. צולים את הפלחים

    והופכים אותם כעבור כ - 10 דקות, כדי שישתזפו מכל הצדדים.

    תפוחי האדמה מוכנים כשהם זהובים ופריכים מבחוץ ורכים מבפנים - טעם - גן עדן.

לשוחרי הדיאטה

ניתן להחליף את השמן זית בהתזת שמן על התבנית והתזה נוספת על הפלחים, לאחר שסודרו בתבנית - אני ניסיתי את

זה וזה לא פחות טעים מהמקור.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת