00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

פצפוצי אורז, חמאת בוטנים וקישקושים

בס"ד

 להמיס בסיר:

4 כפות חמאת בוטנים

4 כפות דבש

200 גרםשוקולד מריר

להוסיף:

3.5 כוסות פצפוצי אורז.

 לשטח בתבנית בינונית, להכניס למקרר.

 להמיס:

חבילה שוקולד צ`יפס לבן

3 כפות חמאת בוטנים.

לשפוך מעל הפצפוצים שבתבנית, ליישר.

להמיס קצת שוקולד בשקית. לחורר חור הכי קטנטן שאפשר

לצייר לאורך התבנית פסים עם השוקולד במרחק של ס"מ בין פס לפס.

אפשר להסתובב פרסה בסיום כל פס.

לצייר עם סכין או קיסם פסים במרחק ס"מ, לכיוון החותך את הפסים הראשונים.  כמו שתי וערב.

כאן ממש חשוב לחזור בפרסה בסיום כל פס. כי זה מה שיוצר את הדוגמא היפה של העלים.

    

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת