00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

כדורי עוף

מזה כחודש שהתאהבתי נורא במזרח הרחוק ובחלק מהמאכלים שלו.

מודה ולא אתבייש חלקם אני מכירה מילדותי מהמסעדות השונות והטייק אוויי והמשלוחים שהגיעו לבית שלי ושל בעלי.

ולאחר שבשבוע האחרון התמכרתי קשות גם לסושי. הבנתי שניצחו אותי.

אתמול חזרנו מהצפון אחרי הכאמ"י המוצלח ביותר, והבטחתי מה שהבטחתי לארוחת ערב. הייתי כל כך עייפה מהחום הכבד של הצפון שלא הצלחתי לממש את ההבטחה.

אז הבוקר קמתי, ראיתי את הבשר שמחכה לי במקרר וישר ניגשתי למלאכה, קצצתי לי קוביות קטנות, הכנתי לי טמפורה וכל התוספות הנלוות למאכל הזה, ויאללה לטיגון.

שמן עמוק חדש ומחודש, סיר עמוק עוד יותר, ויאללה עומדת מכדררת וזורקת. תוך 2 דקות נוספות

מוציאה ומקררת. בתקווה שתשאר לי כמות לקחת לצהריים לברכה.

 

אז מה היה לנו שם:

300 גרם קמחי טמפורה

300 גרם פירורי פנקו

כוס וחצי מים

כף מלח

את כל זה לערבב ביחד.

להכין קערה של מים בצד להרטיב את הידיים ויאללה לקחת כפית מהתעורבת חתיכה קטנה של עוף

לכדרר ולשמן הרותח.

 

טעים ביותר עם שני טון רטבים ככל העולה בדעתכם מהמזרח הרחוק: צ'ילי מתוק, צ'ילי עם שזיפים, חמוץ מתוק, סויה, סויה בטעמים וכו'.

לא לשכוח  בצד וואסבי וג'ינגר כבוש ויאללה לזלול.

 

בתאבון !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת