00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

שבלולי קצף / שושנים

שבלולי קצף  (מקור- אימי.)

שבלולי קצף
בצק

5 כוסות קמח
א. אפיה
2 מרגרינה
6 חלמונים (צהובים)
כוס מיץ תפוזים

להשהות, (מחוץ למקרר מס' שעות.) ולחלק ל6 חלקים.

קצף:


6חלבונים.
כוס וחצי סוכר
להקציף לקצף יציב.
2סוכר וניל.
2פודינג אינסטנט וניל.

למרוח בנדיבות רבה, גם ככה נשאר בסוף קרם מיותר.

רדדי כל חלק למלבן/אליפסה דק.
מרחי מן הקצף של המילוי. מרחי בנדיבות רבה, גם ככה נשאר בסוף קרם מיותר
גלגלי לרולדה (הקפיאי את הרולדה לכעשרים דקות, כך קל יותר לפרוס אותה לפרוסות)
חתכי את הרולדה לפרוסות בערך 2-3 ס"מ רוחב
סדרי את הפרוסות-השושנים, בתבנית. ואפי עד להזהבה/השחמה.

- - - - - - - - - - -
בתמונה שלי רואים קצת נקודות שחורות, זה כי בטעות קניתי פודינג 1 עם שוקולד ציפס. לונורא זה לא מזיק. רק הנקודות השחורות מעוררות שאלה, כל אחד בודק אם זה לא לכלוך או ג'וק לפני שהוא אוכל





 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת