00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

עוגת שיש פרווה (ללא חלב)

 עוגת שיש נפלאה שמצאתי אצל cooknbake

עשיתי קצת שינויים ועדיין יצאה סוף הדרך.

 
מצרכים:
קרם השוקולד:
 
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
4-5 כפות מים
70 גר` חמאה או 4-5 כפיות שמן
 
לעוגה:
 
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
4 כפות שמן
1 מיכל שמנת מתוקה צמחית
2 כוסות וחצי קמח תופח
 
100 גר` שוקולד מריר קצוץ גס פרווה(ניתן לוותר)
אפשר להוסיף גם 100 גר` צימוקים *אני וויתרתי
 
אופן ההכנה:
1. לבשל ביחד את כל המצרכים בקבוצה הראשונה כאשר את החמאה מוסיפים בסוף. מצננים.
 
2. מפרידים את הביצים ומקציפים במיקסר ביחד עם כוס סוכר את חמשת החלבונים עד קבלת קצף יציב.
 
3. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, סוכר וניל, שמן והשמנת.

4.את קצפת החלבונים שופכים לתבנית.
 
 
5.מוסיפים לתבנית את תערובת החלמונים ומערבבים בתנועות קיפול. מוסיפים את הקמח(שוקולד קצוץ והצימוקים למי שמוסיף) בהדרגה תוך כדי ערבוב עד קבלת תערובת אחידה. 
 
6. שופכים מעל את קרם השוקולד ומערבבים ב-3 תנועות קיפול תוך סיבוב הקערה .
 
שימו לב - ** יש לקרם נטיה לשקוע ולרדת לתחתית הקערה, לכן הרימו עם הלקקן את הקרם ממש מהתחתית.
** לא רצוי לערבב יותר מידי אחרת כל הצורות המשויישות יעלמו.
 
7.  לצקת לתבנית 26 משומנת, לישר את פני העוגה עלידי דפיקת התבנית על השיש בעדינות. להכניס לתנור שחומם ל-175 מעלות לכ-40 דק`.
לצנן בחוץ.
 
יופי של עוגה! עסיסית, יפה, גבוהה, רכה וטעימה!
 
ככה לפני האפייה:
 
 
אחרי האפייה:
 
 
ביס מישהו?
 
 
גם יפה וגם טעימה:
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת