00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

Macaroni & Cheese

מי שלא אוהב את החטא הטעים הזה שיקום!!
לא מאמינה שיש אחד כזה ביננו....  איך אפשר לא לאהוב את המנה העתירת  קלוריות הזו, שמכילה בליל של גבינות טעימות, מקרוני שכל אחד אוהב, קצת מלח ופלפל שחור, חמאה כמובן וצריבה הגונה בתנור.
אין על השכבה הצרובה הזו מלמעלה שהילדים רבים עליה בכל פעם מחדש!!
אין על חוטי הגבינה שנוצרים מהחום הלוהט!!
אין על השומן הנוטף מהצדדים והטעם המשגע!
 
אני מכינה מקרוני & צ`יז לפחות פעם בשבוע, כי הילדים דורשים וכי זה טעים!
בדרך כלל נכנסות למתכון שאריות של גבינות שיש במקרר, אם זו גבינת החמד, או הפטה, גבינה צהובה מגוררת, וקשקבל ששוהה אצלי קבוע במקפיא. וביחד עם החמאה - לא צריך יותר מזה!!
 
מקרוני & צ`יז
 
מצרכים:
חבילת מקרוני (500 גר`)
חצי חבילה גבינת חמד מפוררת
כ-100 גר` גבינת פטה מפוררת
כ-100 גר` גבינה צהובה מגוררת
כ-100 גר` קשקבל מגוררת
50-70 גר` חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לשימון התבנית
 
אופן ההכנה:
1. מבשלים את המקרוני לפי ההוראות על השקית ומסננים מהמים.
2. את כל הגבינות מערבבים בקערה גדולה.
3. מוסיפים למקרוני המסונן קוביות חמאה ומערבבים.
4. מעבירים את המקרוני לקערת הגבינות, ממליחים ומפלפלים ומערבבים היטב.
5. שופכים את המקרוני לתבנית משומנת, מפזרים מעל גבינה מגוררת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במצב גריל על המסילה העליונה בתנור, עד השחמה (כ-20-30 דק`).
 
 
 
 
הערות:
* ניתן להכין עם כל הגבינות שרשומות למעלה או עם כל גבינה אחרת - גבינה כחולה תעשה כאן פלאים, חצי גביע קוטג` מיותם, גבינת תום או כל גבינה קשה אחרת.
* הילדים שלי אוהבים לפזר מעל המון פלפל שחור גרוס, ממליצה גם לכם.
* ותעשו טובה לעצמכם, אל תחשבו על הקלוריות, מותר גם לנפש להתפנק לפעמים בחטא כזה או אחר.... רק מידי פעם, לא כל יום.
 
בתאבון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת