00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מגדל חביתיות ומנגולד /תרד

 

          

 

הייתי במרכול וערכתי קניות, באגף הירקות ראיתי שקיות של עלי מנגולד (עלי סלק). העלים היו טריים, רעננים ופשוט קראו לי לקחת אותם, לא התאפקתי. בבית חשבתי מה לעשות איתם, כל כך הרבה אפשרויות - מאפה, מרק, תוספת ירק מאודה, ואז נזכרתי שבמקפיא יש לי עלי בלינצ`ס מוקפאים. נפלה החלטה. היא לפניכם.

המאפה עדין מאד בטעמו בשל שני מרכיביו - המנגולד עם הטעם העדין יותר מאשר התרד ועלי הבלינצ`ס כמעט ואינם מורגשים בשל דקיקותם.  אל תדאגו אינני מעמידה אתכם להכין עלי בלינצ`ס - קנו מוכנים של מעדנות, הם נהדרים. השתמשו בכמות הנדרשת והקפיאו את השאר לשימוש נוסף.

המנגולד נמצא עכשיו השיא טריותו, כדאי לנצל זאת, ישנן עדות המגישות את המנגולד - עלי סלק בארוחת ראש השנה בשל סימליות המילה - שיסתלקו כל אויביינו.  

להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/08/20/%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%AA%D7%A8%D7%93/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת