00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

קדרת מנגולד (עלי סלק) ועדשים

 

       

 

מה עושים עם גבעולי עלי הסלק?, בבית אמי בטבריה הכינו תוספת נפלאה רק מהגבעולים, הטעם היה חמוץ, חריף ונשמר בזיכרוני עד היום. בפעם הבאה יהיה מתכון של תוספת מיוחדת זו.

הפעם התחשק לי לשחק עם עדשים, התקבלה מנה טעימה מאד לכל מי שאוהב עדשים. התוספת של האיטריות היתה ספונטנית, למי שרוצה לפסוח עליה - אין כל בעיה. תוספת של אורז לבן מתאימה ביותר ועם סלט ירוק קיבלנו ארוחה צימחונית נפלאה.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/08/20/%D7%A7%D7%93%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%A1%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת