00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

וופל חלבה תוצרת בית

09/08/2010
כמה פשוט ככה טעים.
קונים חבילת עלי וופל (אני קניתי בחנות של מוצרים רוסיים), מורחים מה שרק בא - שוקולד, ממרח חלבה, חמאת בוטנים, ריבה ועוד.... חותכים לקוביות ונהנים מוופל תוצרת בית.
 
וופל חלבה תוצרת בית
 
מצרכים:
חבילה של עלי וופל
300 גר` טחינה גולמית
250 גר` דבש או סילאן
לגיוון - ריבה אדומה כל שהיא
 
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את הטחינה עם הדבש עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה שניתקת מדפנות הקערה.
 
מורחים עלה ראשון בממרח הטחינה (או בכל ממרח שתבחרו) עד לקצוות עלה הוופל, מניחים עליו עלה שני ולוחצים קלות, ממשיכים כך עם כל העלים כאשר את העלה האחרון מניחים כמובן בלי למרוח.
ניתן בשכבה האמצעית למרוח שכבת ריבה אדומה בשביל העיניין והצבע.
{הילדים שלי הודיעו לי חגיגית שאם לא הייתי שמה ריבה הם היו טועמים אבל בגלל הריבה הם דחו את הוופלים על הסף! }
 
פשוט קל וקוצר מחמאות.
 
 
 
 
 
 
 
 
הערות:
* עלי הוופל מאבדים מפריכותם כבר למחרת, אבל עדיין כייף לאכול ולהנות מחטיף מתוק.
* בחבילת העלים שקניתי היו 6 עלים,  כך שנוצרו לי 5 שכבות מרוחות. יש חבילות גדולות יותר עם 9 עלים כך שניתן להכין שני סוגים שונים של וופל - אחד עם 5 שכבות והשני עם 4 שכבות עלים וממרחים שונים.
* כאן בבלוג המקסים של צחי ורוני תוכלו למצוא מתכון לוופל תוצרת בית עם ממרח משוקלד. וגם כאן בבלוג היפה של יערה "בישולוג"
 
 
שבוע מתוק לכולם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת