00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

ספגטי "בולונייז"

 

 

לטובת הילדים שמרימים טלפון לשאול איך מכינים. הנה אני מעלה כאן, ותוכלו פעם הבאה לבשל ישירות ממסך הלפ-טופ.

 

3-4 בצלים קצוצים ומאודים במעט שמן.

1/2 ק"ג בשר טחון. להוסיף לבצל שכבר טוגן.

לערבב היטב עד שכל הבשר הופך לפירורים והוא כבר מטוגן מכל הצדדים.

להוסיף: עגבניה קצוצה או מגוררת.

להוסיף 1 כוס מים

להוסיף: פלפל. מלח. מרק עוף [מעט], פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום כתוש, ו2 כפות רסק עגבניות.אם אוהבים צ'ילי חריף מוסיפים גם עכשיו.

אם יש במקרר יין לבן או אדום, אפשר להוסיף מעט, עד רבע כוס. זה משדרג את הטעם.

להנמיך אש ולבשל במשך כ-עשרים דקות. אם סמיך מדי, אפשר להוסיף מים רתוחים ולבשל עוד טיפה.

 

זה הזמן להכין את הפסטה.

כשהספגטי יהיה מוכן, הרוטב כבר ימתין לו.

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת