00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ברוקולי ברוטב גבינה

08/08/2010
 
מנה ראשונה, תוספת ומלווה מנה עיקרית או כמנה בפני עצמה בתוספת תפודים או סלט.
 
מהיר הכנה ומהיר אכילה.
 
 
 
 
 
 
ברוקולי ברוטב גבינה
 
 
2-3 זרי ברוקולי
1 כף עמילן תירס
1 כוס חלב
מלח ופלפל לבן
150 גר` גבינת קשקבל או אחרת - מגוררת
 
 
לחתוך את פרחי הברוקולי ושליש מהגבעולים הצמודים לפרחים.
להניח בקערת מים קרים עם מלח. לסנן.
 
 
להכניס את הירק לתוך מים רותחים עם מלח ולבשל מספר דקות.
להוציא את הירק, לסמן מנוזלים ולהניח על צלחת הגשה.
 
 
 
 
 
 
בזמן בישול הברוקולי להכין את הרוטב.

לחמם חלב ולהכניס לתוכו 1 כף עמילן תירס . להביא לרתיחה תוך ערבוב מתמיד עד סמיכות. להוריד מהאש, לתבל ולהוסיף את הגבינה.
 
לערבב קצרות ולשפוך הרוטב מעל הברוקולי ולאכול.
 
 
 
בתיאבון.
 
 
אלינוער
 
 
 
תזכורת הנודניק (ית)

לא לשכוח להקליד על הלינק של התחרות. תודה מכל ה -  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת