00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

מקפא פרג - גבינה

15/08/2010

 

במסגרת ניקוי המזווה והמקרר מצאתי אינסטנט פודינג שעוד מעט פג תוקפו ובפריזר היתה לי שקית של פרג טחון מלפני חודש וחצי שהייתה כבר חייבת להיכנס לאיזושהי עוגה .... ועם הקיץ המאד מעיק והלא צונן הזה הייתי חייבת, אבל חייבת משהו שיצנן אותי ליד הקפה של אחה"צ....

את המקפא הכנתי בתבנית אינגליש קייק שיהיה נוח לחתוך אחרי ההקפאה...אני אוכלת את הפרוסה שלי כשהיא חצי קפואה וזה ממש מרגיש כמו עוגת גלידה חצי קפואה אבל בלי הקלוריות של השמנת...  

המתכון הזה נולד בהשראתו הנהדרת של  infinityforcook שהכין עוגה ששילבה פרג וגבינה.

אז לכל אוהבי הפרג ורק להם הנה מתכון למקפא פרג וגבינה מצרכים

המצרכים:

500 גרם גבינה לבנה 5%
1 אבקת אינסטנט פודינג
9 כפיות חלב
1 כוס פרג טחון
1/4 כוס סוכר

ביסקוויטיום בערך 12 או 14
1/4 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים

ההכנה:

לשפוך את הנוזלים מהגבינה עד כמה שאפשר ולהכניס את הגבינה לקערה עמוקה.  להוסיף את האינסטנט פודינג ואת הפרג ולקפל אותם אל תוך הגבינה . להוסיף את הסוכר ולערבב היטב .

התערובת מעט צמיגית ולכן הוספתי גם 9 כפיות חלב. להוסיף אותן ולערבב עד שהכל נהייה אחיד. .

להניח לידינו תבנית אינגליש קייק ושתי קערות אחת עם הביסקוויטים ואחת עם החלב.
לטבול את הביסקוויטים כמה שניות בחלב מכל צד והופ לתבנית לכסות את התחתית.

כשסיימנו להניח שכבה ראשונה של ביסקוויטים, למרוח מחצית מתערובת הפרג- גבינה, שוב שכבת ביסקוויטים טבולים ושוב שכבת פרג-גבינה.  וזהו- המקפא מוכן להקפאה. כמה שעות והוא מוכן.

תהנו. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת