00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגות שוקולד אישיות

02/08/2010
 
 
 
 
 
 
עוגת שוקולד עשירה ולחה שהפעם חילקתי אותה בתבניות חד פעמיות קטנות.
 
 
 
עוגות שוקולד אישיות
 
תבניות קטנות חד פעמיות
 
 
1.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית סודה לשתיה
70 גר שוקולד מריר
2 כפות חמאה
1 שמנת לקצפת עמידה
1/2 כוס שמן
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
 
 
 
 
 
 
 
לציפוי
 
1/2 כוס סוכר
4.5 כפיות עמילן תירס
קורט מלח
40 גר` שוקולד
1/2 כוס נס קפה מוכן או מים חמים
4.5 כפות חמאה
1/2 כפית תמצית וניל
 
 
 
לחמם תנור לחום של 175 מעלות.
 
 
בקערה לערבב קמח, סוכר, סודה לשתיה ומלח.
 
 
להמיס שוקולד עם חמאה (מחבת מעל אש קטנה, מיקרו או באן מארי) עד המסה מוחלטת.
 
 
 
 
 
 
בקערה קטנה לערבל שמנת לקצפת, ביצה ומלח.  לאחד עם התערובת היבשה תוך ערבול מתמיד ולבסוף להוסיף את השוקולד המומס.
 
 
להכניס התערובת לתבנית מלבנית,  "22 עגולה או תבניות אישיות.
 
  
במחבת על אש קטנה לערבב את כל מרכיבי הציפוי תוך בחישה מתמדת עד הסמכה.
 
 
לאפות בין 35 - 45 דקות, תלוי בתנור שלכם.
 

לשפוך על העוגות מיד עם הוצאתן מהתנור ולהכניס למקרר
 
 
עוגה נימוחה עם קרם אדיר. ממליצה מאד.
 
 
 
נ.ב. - אודה על הקלקה על הקישור מטה. תודה מכל ה- ♥
 
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3854
 
 
 
שבוע טוב
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

43 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת