00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

הלזניה ב -ה בידיעה המפורסמת של ליזה אחותי

כל חג היא מכינה את הלזניה הזו ואני מתמוגג מהנאה ואף פעם לא יצא לי להכין, אז היום החלטתי לקנות מצרכים וקדימה.

ראשית המלצה על הבלוג שלה אמהות זה לא פיקניק - תבקרו אצלה יש לה בלוג נחמד מאוד!

הלזניה הזו פשוט טעימה ברמות קשות.

מצרכים:

1 חבילת לזניה של 500 גרם.
5 בצלים.
4-5 שיני שום.
5 כפות שמן זית לטיגון.
2-3 גבינות קשות לפירור או רכות למריחה לפי אהבתכם(אני השתמשתי בגבינות קרם 5%).
1 גביע קוטג'.
1 קופסת פטריות.
150 גרם פרמזן לגירוד או 6-8 פרוסות גבינה צהובה. 
2 כפות אבקת מרק בצל.
1 מיכל שמנת מתוקה.
4 כוסות מים רותחים.

להכנת הלזניה:

שמים את המים הרותחים בקערה וטובלים ל- 2-3 שניות את דפי הלזניה לכל שכבה.

אופן ההכנה:

את הבצל והשום חותכים ומזהיבים במחבת עם השמן זית.

מניחים בתבנית פיירקס שכבה ראשונה של דפי לזניה לאחר שהרטבנו אותם.

מורחים שכבה אחת של גבינה או מפוררים(שוב ע"פ בחירתכם).

מעל הגבינה מפזרים שכבה של בצל מטוגן והשום.

מפזרים מעליהם כף אבקת בצל.

מכסים בדפי לזניה ומכינים שכבה שנייה באותה שיטה.

אני המשכתי לשכבה שלישית של פרוסות גבינה צהובה ופטריות.

סוגרים עם דפי לזניה כאשר שוברים אותן לחתיכות לא סימטריות אלא מפוזרות.

שופכים את הקוטג' מעל ופרוסות לזניה שבורות.

ומעל לכל זה לפינלה המתוק שופכים מיכל שמנת מתוקה.

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים לחצי שעה עד ארבעים דקות.

תמונות:

מצרכים:

שום:

מטגנים בצל ושום עם שמן זית:

שכבה ראשונה לאחר שטבלנו במיים רותחים:

לאחר שתי שכבות עם גבינות,בצל ואבקת בצל:

שכבה שלישית גבינה צהובה ופטריות:

סגירה עם השמנת:

מוכן :

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת