00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא אווזה מבשלת

כיסוני גבינה עם שמיר ובצל ירוק

09/09/2010

כיסוני גבינה עם שמיר ובצל ירוק

מקור: אימא אווזה
 
 
 
המצרכים לבצק:
1/2 קילו קמח
1 כף שמרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח מחוקה
1/4 כוס שמן
1 1/4 כוסות מים חמימים (אני מתחילה עם כוס ואז מוסיפה לפי הצורך עד שהבצק ניהיה רך)
 
 

 

אופן הכנת הבצק:
ללוש את הכל ולהשאיר להתפחה ראשונה
להוציא את האוויר ולהתפיח פעם שניה 
 
 
מילוי:
1/2 קילו גבינת טוב טעם
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
צרור שמיר קצוץ (רק העלים)
בצל ירוק קצוץ דק (רק החלק הירוק)
מלח (לבדוק אם צריך, תלוי במליחות של גבינה בולגרית)
פלפל
 
 
אופן ההכנה של המנה:
לוקחים חתיכת בצק ומרדדים (אני מרדדת על נייר אפיה ולא מוסיפה עוד קמח לבצק)
שמים מהמילוי בנדיבות
וסוגרים את הקצבות היטב
 
 
בשלב הזה יש שני אופציות:
1. למרוח בביצה ולאפות
2. לטגן בשמן עמוק 
 

בתאבון
 
תהנו
 
אם אהבתם אנא לחצו על MAX IT ו  acebook
שבוע נפלא

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

המתכונים הפופולריים
ארכיון פוסטים
נקה
קוביית סקר
תוצאות הצבעה חזרה לסקר
3
סקר זה פתוח למשתמשים רשומים בלבד. לכניסה או הרשמה- לחץ כאן
עליך לבחור תשובה
תשובה אחוזי הצבעה
# 0%
# 0%
איפה זה המטבח? 27%
חצי שעה 25%
שעה  46%
סה"כ מצביעים0
סקר למשתמשים רשומים בלבד
הצבעת כבר
הצבעת כבר
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אימא אווזה אלא אם צויין אחרת