00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

גלידה ביתית בקלי קלות!

01/08/2010
חשק להכין גלידה כזו עשתה לי האחת והיחידה שירלי נמש כשהיא פרסמה בבלוג המשגע והדנדש שלה את הרשומה הזו עם מתכונים שונים לגלידה ביתית.
מצאה חן בעיני העובדה שאת הגלידה הזו מכינים ללא מכונה ואפשר גם להכין אותה ללא ביצים!! לא אוהבת ביצים לא מבושלות באוכל שלי והמתכון האחרון ברשומה שלה התאים לי בשל כך בדיוק!
אז מיהרתי להכין, לא נצמדתי למתכון של שירלי אבל בהחלט קיבלתי ממנה כיוון שיצא מוצלח ביותר.

עכשיו ככה, צילמתי המון תמונות יפות של הגלידה הזו, גם בשלבי ההכנה וגם את התוצאה, אבל המחשב שלי בבית התקלקל (שוב!!!!!) ולכן יש לי מספר תמונות בודדות ולא ממש איכותיות שנשארו במצלמה מסשן שני של צילומים, אבל מאד רוצה להעלות את המתכון ולכן תצטרכו "לסבול" תמונות פחות איכותיות  

 

 גלידה פונטש בננה ביתית

 מצרכים:

1 מיכל שמנת מתוקה 38%

1 קופסא חלב מרוכז ממותק (380 גר`)

1 בקבוק קטן של חלב בטעם בננה

1 בקבוק קטן של חלב בטעם תות (אפשר כמובן גם שוקו)

 

2 קערות

 

אופן ההכנה:

בכל אחת מהקערות שמים בקבוק חלב בטעם אחר וחצי מכמות החלב המרוכז ומערבבים היטב.

מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים חצי מכמות הקצפת לכל אחת מהקערות ומערבבים.

 

זהו! נכון בצ'יק?

 

עכשיו שיפכו כל אחת מהתערובות למיכלים/קופסאות פלסטיק נפרדות, או/ו למתקן ארטיקים לילדים.

למתקן הארטיקים שפכתי קודם את גלידת הבננה, הקפאתי חצי שעה ורק אח"כ הוספתי את גלידת התות, כך שנוצרו 2 שכבות לארטיק. את אותו הדבר ניתן לעשות גם בקופסא גדולה.

 

רצוי לאחר שעה של הקפאה לערבב את הגלידה ולהחזיר למקפיא. כדאי לעשות זאת לפחות פעמיים.

 

הגלידה נהדרת בטעמה, היא מאד דומה לארטיק בננה שקונים בחנות, רק חסר השוקולד.

 

יאללה, תהנו!

 

 

 

ממיכלי הפלסטיק הארטיק לא יצא בקלות, לכן אני ממליצה להכין ארטיקים בתבניות יעודיות מסיליקון

לצערי לא אוכל לענות על תגובות ושאלות בסוף השבוע כי אהיה בלי מחשב,

אז "נתראה" ביום ראשון.

 

סוף שבוע מתוק

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת