00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פילה דג אמנון צלוי במרינדת חרדל ומיונז

אנחנו עוברים דירה ובין ערימות הארגזים שיש כבר בבית אני עדיין מבשלת.... איך  לא, בשבילי זו תרפיה.  אני במוד של " ניקוי המזווה והמקרר"  אז נשארו לי עוד מספר פילה של דג אמנון בפריזר ועכשיו אחד פחות...:P 

עשיתי את אותה מרינדה שעשיתי לחזה העוף ויצא נהדר! קבלו מתכון קליל ומהיר עם טעם מעודן של חרדל- מיונז ( קשה להגדיר בדיוק את הטעם).  טעים!

מתכון לפילה דג אמנון צלוי במרינדת חרדל ומיונז

המצרכים:

פילה דג אמנון קפוא

למרינדה- פה מצויינים כמויות לפילה אחד במידת הצורך להכפיל או לשלש כמויות:

1/3 כפית חרדל דיז'ון חלק
1/3 כפית מיונז לייט
כפית שמן זית
מעט מלח, מעט פלפל
מעט שום כתוש- לפי הטעם למי שאוהב יותר
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מעט עירית לקישוט

ההכנה:

להפשיר את הפילה. להכין את המרינדה. למרוח אותה היטב על הדג.( מצד אחד , בצד הלבן). לרסס מחבת פסים בספריי שמן ולהניח את הדג עם המרינדה כלפי מעלה.

לתת לדג כחמש דקות על המחבת ואז עם מרית מיוחדת ( גדולה לבישול) להפוך את הדג לצידו השני, בזהירות שלא יתפרק ולתת לו  3-4 דקות בישול על המחבת.
שוב בעדינות, כשמוכן להרים עם מרית על הצלחת כשהחלק עם המרינדה מופנה כלפי מעלה. לפזר מעט עירית קצוצה מעל לקישוט ולהגיש עם סלט חסה ליד ויש ארוחה מושלמת וקלילה. מעדן!

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת