00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

חזה עוף צלוי במרינדת חרדל ומיונז

החלטתי לפנק את בעלי בארוחת צהריים מושקעת.  (איזה מושקעת, 5 דקות עבודה,  היא רק נראית מושקעת....).

רציתי נורא חזה עוף , פשוט, צלוי במחבת, עם קצת תבלינים, אבל הוא טען שנמאס לו מחזה עוף. הוא רוצה משהו שנראה ונטעם קצת שונה.  חיפשתי וחיפשתי, ( החיפוש באינטרנט לקח לי יותר זמן מההכנה) עד שמצאתי את המתכון הזה שנראה לי מתכון קליל וחמוד. התבססתי עליו ולקחתי משם רק את עיקרי הדברים ולא הכל וזה מה שיצא: חזה עוף צלוי במרינדה של חרדל ומיונז. יצא מעדן, חזה עוף עם טעם חרדלי וברקע המיונז- החרדל הרבה יותר דומיננטי. יצא טעים ,מיוחד ועסיסי.

אפשר להוסיף עוד הרבה סוגי עשבים ותבלינים ולנסות לשדרג עוד את המנה.
 בפעם הבאה, זה מה שאעשה. - שידרוג. למרות שזו בהחלט מנה נהדרת!

מתכון לחזה עוף צלוי במרינדת חרדל ומיונז

המצרכים:

פרפר אחד של חזה עוף פרוס

למרינדה עבור פרפר אחד שלם:
1 כף מיונז
1 כף חרדל
2 כפות שמן זית
מעט מלח ופלפל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מעט שום כתוש

ההכנה:

מרססים מחבת טפלון או כזו שמיועדת לצלייה בתרסיס שמן. מחממים דקה .
בינתיים מכינים את המרינדה בקערה רחבה ומערבבים את כל המרכיבים יחד.( טועמים ואם יש צורך מתקנים תיבול).
טובלים כל חתיכת חזה במרינדה משני הצדדים  ומניחים במחבת החמה.  כמה דקות מכל צד עד שמוכן . 

מוציאים מהמחבת ומגישים חם עם סלט ירוק ליד.

 את שלי עוד הספקתי לאכול ישר מהמחבת.....

בתיאבון! 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת