00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

פאי תפוחים, חמוציות,אגוזים וגרעיני חמניה

 

פאי טעים, מהיר וקל להכנה

ממליצה להוסיף כדור גלידה בצד ולהנות

מקינוח כמו במסעדה!

 

פאי תפוחים,חמוציות, אגוזים, גרעיני חמניה/יוכי

תבנית בקוטר 22 רצוי סיליקון
כוס מידה = 200 מ"ל

100 גרם מחמאה/חמאה לחלבי
1/2 כוס סוכר
1 ביצה קטנה
מעט תמצית וניל
2 כוסות קמח מנופה

לערבב ולאחד במהירות - להניח במקרר למנוחה של כחצי שעה בערך.

במחבת עמוקה:

3-4 תפוחי עץ גדולים חתוכים גס
כ2/3 כוס סוכר
כפית קינמון
חופן אגוזים מכל סוג
חופן חמוציות/וצימוקים
חופן גרעיני חמניה

במחבת מניחים את הסוכר ותפוחי העץ ומביאים לרתיחה קלה, מוסיפים קינמון ואת שאר המרכיבים ומערבבים (על להבה נמוכה)
עד שכל הסוכר נמס, מבשלים עוד כמה דקות אבל לא יותר מידי - להשאיר את התפוחים פריכים מעט.
..................................

משטחים את הבצק על תבנית פאי עגולה (כמובן שאפשר גם מרובעת) דק דק כולל דפנות.
מפזרים מעט פירורי ביסקויטים לספיגת עודפי הנוזלים מהתפוחים.
יוצקים את תערובת התפוחים והאגוזים מעל הבצק ומכניסים לתנור חם בטמפ' 200 מעלות טורבו לכ - רבע שעה עד 20 דקות

(כששולי הבצק מזהיבים)
מצננים ומפזרים א. סוכר....ונהנים - ממליצה לחמם מעט לפני ההגשה ולהוסיף כדור גלידה...יאמי!, בהצלחה, יוכי

 


 

 

וללא א. סוכר...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת