00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

סנדויצוני חציל

המתכון מבוסס על מתכון של ניקי ב , קצת שיניתי והפכתי את זה לסנדוויצונים קטנטנים.

בתמונה הספקתי לצלם דווקא את הסנדוויצון שהכנתי עבורי עם המטבוחה , את החלק של החצי, שמיועד לאטקינס, לא הספקתי לצלם. פשוט נעלם מהצלחת....

מתכון לסנדוויצונים מחצילים אפויים

המצרכים ל-5 סנדוויצונים:

חציל אחד
סלט מטבוחה או סלט מיונז
גבינה צהובה מגורדת
עירית טריה קצוצה לקישוט
מלח ופלפל

ההכנה:

פורסים את החצילים ,מפזרים מעט מלח גס וממתינים כחצי שעה. בינתיים מדליקים תנור    ל180 מעלות.
שוטפים את החצילים היטב משאריות המלח ומנגבים במגבת.
מניחים נייר אפייה בתבנית גדולה ומשמנים אותה קלות בתרסיס שמן . מניחים את החצילים ומכניסים לתנור לכ-20 דקות מצד אחד ועוד כעשר דקות מצד שני או עד שמשנים טיפה את צבעם.

מוציאם את החצילים לצלחת .  מחלקים אותם לזוגות, פחות או יותר לפי גודל אחיד.
על פרוסה אחת מורחים ממרח כלשהו, אני בחרתי במטבוחה ( סלט אדום) עבור החצי שעושה אטקינס שמתי סלט מיונז, אפשר גם סלט כרוב עם מיונז, ומעל הממרחים פיזרתי קצת גבינה צהובה, הנחתי מעל המגדלון את החצי השני של החציל והכנסתי שוב לתנור לכ-10 דקות להמסה של הגבינ"צ.  מפזרים מעל מעט פלפל שחור ומעט מלח, מעט עירית קצוצה , ומגישים. 

להכין ולזלול! טעים ביותר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת