00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

שעועית ירוקה מוקפצת בסויה

תוספת מדליקה, טעימה ולא פחות חשוב, מהירת הכנה: שעועית ירוקה מוקפצת. 

היא הולכת עם כל דבר - עם מנה בשרית, מנה צמחונית ואפילו ארוחה חלבית. הכי פשוט, הכי טעים. שמן שומשום שהוספתי בסוף, הקפיץ את המנה שלב אחד למעלה ושידרג.

ציפור אחת קטנה לחשה לי שזו מנה נהדרת גם לשומרי משקל..... 

לאוהבי הפיקנטי יש את השעועית הזו שהכנתי והיא טעימה לא פחות.  

אז יאללה נלך להכין:

מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת

המצרכים:

1/2 שקית שעועית ירוקה קפואה
1 בצל גדול חתוך לשניים ( או שני בצלים קטנים)
שקדים לבנים פרוסים או שלמים
שום פרוס ( אם אוהבים, אני הוספתי)
ספריי שמן זית
1 כף שמן שומשום
2 כפות סויה

ההכנה:

פורסים את הבצל לשניים וחותכים לפרוסות, מטגנים במחבת גדולה על ספרי שמן. ( משתמשת בזה והוא נהדר ). במקביל מרתיחים סיר בינוני עם מים ומבשלים את השעועית כ5-7 דקות לאחר רתיחה. אנחנו לא רוצים אותם מושיים מדיי.

מוציאים את השעועית למסננת ונפטרים מעודפי המים. בינתיים למחבת, אוהבי השום מוסיפים פרוסות שום או שום כתוש  ואחרי 2-3 דקות מוסיפים למחבת גם את השעועית, הסויה ושמן השומשום.  מבשלים יחד עוד 2 דקות לספיגת טעמים  ומגישים לשולחן.

לקישוט אפשר להוסיף שומשום מעל.

כמו שאמרתי, פשוט וקל.

בתיאבון. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת