00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

שלגון

 

 

פירסמתי את הפוסט ביום רביעי בערב אבל מסתבר שהיתה תקלה במערכת תפוז לכן מפרסמת שוב .

 

שלגון טבעי מפרי מנגו

קל וטעים.
 
חומרים:
 
כמות לפי גודל המנגו
מנגו בינוני יוצא 2 שלגונים
 1 מנגו "מאיה" בגודל  בינוני  מתוק וללא סיבים(בדרך כלל ל"מאיה" אין סיבים)
אם מעונינים להוסיף סוכר ,להוסיף 1 כף
 
הכנה:
 
לטחון את המנגו עד למחית חלקה להוסיף את הסוכר במידה והחלטתם להוסיף, למזוג לתוך  כלי  השלגונים
להקפיא   מינימום  יממה .
כשמוציאים  מההקפאה משרים את הכלי במים חמים (לא רותחים) כ4 -5 דקות ואז שולפים את השלגון  בעדינות.
 
בהצלחה!
וסופ"ש נעים וקריר לכולם:kiss
 
כולם מוזמנים להרשם לעידכונים לבלוג החדש שלי :שירה,צילומים,סיפורים ועוד
http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=ilanit12
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת