88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גבינה קצפת וג`לי תותים ללא אפיה

 

  

מצרכים:

 

1 חבילה ביסקויטים של 250 גרם - הכי טעים בטעם שוקולד

1/4 כוס נס קפה - לשים נס קפה במים קרים ולערבב 

1 חבילה פודינג אינסטנט וניל

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב - כוס חד פעמית רגילה

750 גבינה לבנה 5% של תנובה

2 סוכר וניל 

1 חבילה ג'לי מהיר הכנה בטעם תות - מי שלא אוהב יכול לוותר, לדעתי משדרג את העוגה וטעים

מאוד

 

אופן הכנה:

 

להכין את הג'לי תותים לפי הוראות הכנה להניח בצד

 

להקציף: שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצפת, להוסיף את הגבינה וסוכר וניל, לערבב עם

מרית, לסדר בתבנית מתאימה שכבה של ביסקויטים, להרטיב אותם במעט נס קפה

 

לשפוך את תערובת הגבינה על הביסקויטים, לכסות בשכבה נוספת של ביסקויטים

 

לשפוך את הג'לי מעל הביסקויטים, להכניס למקרר

 

העוגה מוכנה לאכילה לאחר כשעתיים

 

וזה מה שנשאר מהעוגה לאחר כמה שעות

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת