00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

אגרול סיני

אגרול  סיני במלית ירקות

 

אגרול שהכנתי מהירקות שהיו לי בבית

חלק טיגנתי וחלק קטן אפיתי

האפויים יצאו מעט יבשים(תמונה בסוף)

במתכון אין כמויות  מדוייקות הכל לפי טעמכם

 

חומרים:

 

ווק או סיר רחב ועמוק

 

1 בצל בינוני חתוך לרצועות דקות

נבטים(השתמשתי בעבים,קניתי בסופר)

כ2 -3 גזרים מגורדים בפומפיה על הצד העבה

כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

1 חבילה עלי סיגר (בסופר במדפי הקפואים)

כמה שיני שום טריות  קצוצות

כ 1 כף רוטב סויה

קמצוץ מלח

קורט סוכר

פלפל שחור

הכנה:

מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות ,מוסיפים את הירקות ואת התבלינים ומקפיצים כ3 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב.

מכבים את הגז ומכניסים את  התערובת למסננת להגרת נוזלים,מקררים .

שמים במרכז העלה  1 כף גדושה מהתערובת  מקפלים את השוליים מגלגלים בהדיקות לסיגר  לקראת הסוף מדביקים  בעזרת מים בקצות האצבעות.

מטגנים כשהצד  המודבק כלפי מטה  בשמן עמוק חם עד להזהבה.

אפיה:

מחממים תנור 170 מעלות ,משמנים תבנית מניחים את האגרול מברישים אותו מלמעלה במעט שמן

ואופים כ10 דקות או עד שהוא משחים מעט.

בלוג חדש נוסף שפתחתי היום:

יעסוק בשירה,ספרים,תצלומים,טיולים,קיטורים  מחשבות,ועוד

אתם מוזמנים להרשם לעידכוניםhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=ilanit12&r=1

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת