77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קציצות בשר ברוטב

 

 

 

מצרכים

1/2 קילו בשר טחון  - אני טוחנת בבית את הבשר

1 בצל קטן מגורר

1 כפית מלח

1 כפית כמון

1 כפית בהרט

3 כפות שמן

 

2 כוסות מים

2 כפות רסק עגבניות

 

להכניס לקערה: בשר, בצל, מלח, כמון, בהרט ולאחד את החומרים עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה, לא

ללוש יותר מידי, להניח בצד ל-15 שעה. מי שאוהב, יכול להוסיף פטרוזיליה או כוסברה

 

לחמם שמן בסיר או במחבת, להכין כדורים בגודל ובצורה שאוהבים, לטגן משני הצדדים, להשאיר בסיר,

לא להוציא את הכדורים, אלא אם כן יש כמות, וצריך לטגן עוד

 

לערבב בקערית: מים ורסק ולשפוך בזהירות מעל הכדורים עד לכיסוי.

 

לנענע את הסיר או המחבת לצדדים על מנת שכל הכדורים יתכסו ברוטב לא לערבב עם כף, כדי לא לפרק

את הכדורים. 

לאחר שכל הכדורים מכוסים ברוטב, להרתיח מעט ולבשל עוד כחצי שעה

על אש נמוכה

 

לאכול עם אורז לבן, פירה, ספגטי

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת