00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

עוגת קצפת למתחילים

כפי שאתם יודעים או שלא אין לי מיקסר,יש לי איזה משהו שאמור להיות דבר כזה ורציתי להכין עוגה עם קצפת,בואו נראה איך זה עובד.

מצרכים:

50 גרם מחמאה(חבילה אחת)
1 כוס סוכר
3 ביצים
2 שקיות של סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חבילת קמח תופח
או 2.5 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפיה.

לקצפת:

1 שקית מקצפת
2 כוסות חלב

אופן ההכנה:

ממיסים את המחמאה ומכניסים לתוך קערה,תוך כדי ערבוב מכניסים את הסוכר עד לבלילה חלקה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב אחת אחרי השניה.
את השמנת ואת שאר החומרים תוך כדי ערבוב עד ליצירת עיסה לא קשה ולא רכה.
מעבירים לפיירקס או לתבנית.

לקצפת:

מערבבים את החומרים יחד עד לקבלת קצפת יציבה ומכניסים למקרר לשעתיים לייצוב.

מחממים תנור ל - 175 מעלות ומכניסים ל- 40 דקות.

לאחר שיצאה מהתנור ממתינים חצי שעה להתקררות ומורחים את הקצפת,
למקרר לשעתיים להתקררות.

נרשמה התלהבות בבית.

תמונות:

העיסה לאחר הערבוב של כל החומרים:

כשהיא יצאה מהתנור:

קצפת:

חתיכה:

אקסטרים קלוז אפ:

יצא טעים בחיי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת