88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוף ממולא באורז, שזיפים מיובשים, כבדים, לבבות

 

 

מצרכים והוראות הכנה מקדימות 

1 עוף בגודל בינוני - לנקות היטב להניח במסננת שיתייבש מהנוזלים

3 כפות שמן קנולה 

1 וחצי כוסות אורז שטוף ומסונן + 2.5 כוסות מים + 1 כף מלח + 2 כפות שמן 

1/4 קילו כבד - לצלות, להניח במסננת, אני צולה מטעמי כשרות

1/4 קילו לבבות עוף, מנוקים

להכניס את הלבבות למחבת, לטגן ללא שמן כ-10 דקות, להוסיף את הכבדים לערבב ולבשל עוד 5

דקות, לקרר, לחתוך לחתיכות קטנות 

שזיפים מיובשים - אפשר לגלען, אני השתמשתי עם הגלעין, שומר על הצורה של השזיפים

1 כף מלח + 2 כפות פפריקה מתוקה + 1 כף כמון

 

הוראות הכנה

 

בסיר רחב, להכניס שמן, מלח ופפריקה ולערבב, להכניס מיד את העוף

 

 

לטגן מעט את העוף מכל הכיוונים וגם שיקבל צבע, לקרר

 

לבשל את האורז בישול קצר: להרתיח את המים עם 1 כף מלח, 2 כפות שמן כשרותח, להוסיף את

האורז, לערבב, לבשל רק 10 דקות ולשפוך למסננת להוצאת הנוזלים

 

להכניס לקערה: אורז, לבבות, כבדים, שזיפים, תבלינים, לערבב, לטעום, אם חסר מלח, להוסיף.

 

להניח את העוף בתבנית מתאימה, למלא במילוי, לא לדחוס. את המילוי שנשאר לפזר מסביב לעוף

 

לכסות בנייר כסף, לאפות 180 מעלות בערך שעתיים

 

ככה נראה העוף הממולא לאחר שיצא מהתנור

 

וזה מה שנשאר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת