44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

טבעות אבוקדו מטוגנות

טבעות אבוקדו מטוגנות

טבעות אבוקדו מטוגנות

AVOCADO THE FRUIT

 

החומרים:
מחבת עבה גבוה ורחב
מגבות נייר
2 קערות
2 אבוקאדו כמעט בשלים
2 ביצים טרופות עם טיפת מים
אגוזי מלך טחונים דק כ -200  גרם או יותר
פרורי לחם להגדיל את כמות הפרורים
חמאה לטיגון
לקישוט שמנת

אופן ההכנה:
קולפים את האבוקדו ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 עד ס"מ וחוצים לחצי.
מחממים מחבת לחום בינוני גבוה
טובלים את האבוקדו בביצה ונותנים לשארית לנזול לקערה.
בקערה נוספת מערבבים את האגוזים ופרורי הלחם.
מניחים את האבוקאדו על הפרורים ומגלגלים כדי שכל האבוקאדו יכוסה.
מכניסים את הטבעות למחבת חם לא רותח חמאה עם טיפת שמן,
אחרי מספר דקות הופכים לצד שני עד הזהבה.
אפשר להגיש על מצע אגוזים עם ציפוי שמנת או יוגורט מלמעלה.
בתאבון

FRAY AVOCADO

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי + HIT

מומלצים

friends4gilad@gmail.com
הקבוצה הרישמית בפייסבוק
הטוויטר הרישמי .

הצטרפו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת