00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מוסקה

כאוהבי חציל מכל הסוגים אי אפשר שלא לאהוב את המוסקה. היא מלווה אותי מאז ילדותי ורק משתדרגת עם השנים.

בטיולים השונים ביוון, מלכת המוסקות (יחד עם תורכיה הבוגדנית), ניהנתי בכל ערב. כל ערב היה לי ברור מה אני הולכת להזמין ואף פעם לא התאכזבתי. היה מעולה. מה שהכי שיגע אותי זה איך המוסקה שלהם יציבה, פרוסה יפה ולא " מתמוטטת" בבית מיד עשיתי נסיונות - התוצאה לפניכם.

אני תמיד משאירה עודף של חצילים קלויים תמיד יהיה מה לעשות איתם - להוסיף לפסטה, ללזניה, לפוקצ`ה, לטחינה, מספיק. לא?

התבנית שלי היא תבנית גדולה - כמובן שניתן להוריד כמויות בהתאם לצרכים שלכם.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/07/17/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%94/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת