77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קָּאדֶּה - בלי שמרים

 

 

הקָּאדֶּה מתאימה לכל השנה. אנחנו בעדה הכורדית, מכינים את הקָּאדֶּה, כל הזמן, במיוחד בחג השבועות. 

את המרשם קבלתי מהחברה פנינה מהעבודה

בבלוג מתכון נוסף של קאדה מבצק שמרים.

 

מצרכים: 

1/2 קילו קמח

1/2 כף מלח

1/4 כוס שמן קנולה

1 ורבע כוסות  מים, להתחיל עם 1 כוס ולהוסיף במידת הצורך. הכמות היא ל-17 כדורים, מי שרוצה

יותר, צריך להכפיל כמויות. ללוש את הבצק ולעבד היטב, לחלק לכדורים שווים

 

 מילוי:

1/2 קילו גבינה חמד מגוררת במגרדת עם השיניים הגסות. אפשר לפורר ביד

1/4 מרגרינה או חמאה גם לגרד במגרדת לערבב היטב בתוך קערה

 

 אופן הכנה: 

לשטח כל כדור לעלה דק

 למלא במילוי

 לסגור לסהרון, להקפיד לסגור היטב לאחר המילוי, לשטח מעט את הסהרון

 בשלב זה, אפשר להכין את הסהרונים ולהקפיא, כאשר ניילון מפריד בין השכבות על מנת שלא ידבקו.

 

 

למרוח מעט מרגרינה או לרסס בספריי שמן מולטי שף ולהניח את הסהרונים, אני הכנתי אותם בתנור האפיה בתבנית אפיה הפוכה

 

 

לחמם תנור במצב גריל ל-250 מעלות ולאפות בתנור 5 -7 דקות מכל צד

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת