00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

לחמניות ממולאות בשר

 
 
 
כורח המציאות יוצר את המתכונים הכי טעימים
 
 
במקרר, היו לי מספר לחמניות ארוכות וגם חבילה בשר עוף והודו מעורב טחון שטרם הפשיר. מאחר ולא היתה לי סבלנות לחכות להפשרה חתכתי את הבשר הקפוא לקוביות, המצאה אדירה האמינו לי.
 
 
 
לחמניות ממולאות בשר  - ארוחה מהירת הכנה
 
 
500 גר` עוף טחון (מעורב עם הודו) קפוא למחצה
7 לחמניות
1 קבנוס פרוס
1 בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
1 כף חרדל
 
 
 
 
 
 
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה טרופה
מלח
פלפל לבן
 
3-4 כפות חמאה - מי ששומר כשרות יכול להשתמש בשמן זית
5 שיני שום מרוסקות
 
 
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
 
לחתוך את ראש הלחמניה, לרוקן  את פנים הלחמניה ולפורר.
 
 
במחבת עבה, לטגן את הבצל במעט שמן ביחד עם קוביות העוף הקפוא ופרוסות הקבנוס. להוסיף את רסק העגביות ולבשל כ 2 דקות על אש נמוכה.
 
להוריד מהאש, להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים כולל פירורי הלחמניות.
 
 
לערבב היטב, למלא את כיסי הלחמניות, לכסות בחלק העליון .
 
 
 
 
 
 
 להמיס חמאה ושום מרוסק. להבריש כל לחמניה בחמאה המומסת , גם בצדדים. לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור ל כ 15 דקות.
 
 
אפשר גם להקפיא ולחמם טרום הארוחה.
 
מוגש עם סלט ירקות מתובלן.
 
 
 
בתיאבון.
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת