00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

נאגטס חטיפי עוף

 

 

נאגטס -חטיפי עוף אפויים  לילדים

מנה שילדים  אוהבים.

 

 

מקור:דורעם גונט(וואלה אוכל)

חומרים ל-6 מנות:

1 ק"ג חזה עוף נקי
1 ביצה
1 כפית חרדל
1 כפית רוטב סויה
1/4 1 כוסות פירורי לחם לא מתובלים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפית סוכר
תרסיס שמן זית

אופן ההכנה

1. בסכין חדה חותכים את העוף לנתחים מרובעים בגודל 4-5 ס"מ. בקערה גדולה, שתכיל גם את העוף בקלות, טורפים את הביצה עם החרדל והסויה. מכניסים את נתחוני העוף לקערה ומערבבים כך שיצופו היטב בביצה.

2. בקערית מערבבים את פירורי הלחם עם המלח, הפלפל, הפפריקה והסוכר. מוסיפים את התערובת אל הקערה עם העוף ומערבבים היטב כך שהנתחים יצופה היטב בפירורים המתובלים.

3. מרפדים שני מגשי תנור בנייר אפייה או ברדיד אלומיניום, ומרססים קלות בתרסיס שמן זית. מסדרים את נתחוני העוף המצופים בשכבה אחת בתבניות, ומקפידים שלא ייגעו זה בזה. מרססים את העוף בשכבה דקה של תרסיס שמן זית. אם יש זמן, מכניסים את התבניות לחצי שעה או שעה במקרר (הקירור יהפוך את הציפוי לפריך יותר).

4. אופים את הנתחונים בחום של 200 מעלות, עד שהם מזהיבים 15-25 דקות, תלוי בעובי הנתחים ואם הם שהו במקרר עד האפייה). בחלוף שני שלישים מזמן האפייה כדאי להפוך את הנתחונים ולהתיז עליהם עוד מעט שמן זית, כדי להבטיח הזהבה משני הצדדים.

הערות:

1 .השתמשתי בשמן קנולה,לא התזתי הייתי מברישה אותם בשמן.

2. לשים לב הם נאפים מהר

3. חשוב שהנתחי עוף יהיו מצופים היטב בפירורי לחם,אם יש צורך להוסיף יותר ממה שכתוב במתכון.

שבוע נעים וקריר לכולם

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת