00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

בא לי שוקולד...

ומוצרי חיטה עושים לי כאבי בטן. גיליתי את זה אחרי שהורדתי את מוצרי החיטה והסוכר המעובד לחודשיים וירדתי במשקל בתזונה מלאה פירות וירקות ובריאות.

התחלתי להחזיר לתזונה כל מיני דברים. סוכר עבר בשלום. החיטה גרמה לי כאבי בטן.

הלכתי להתייעץ עם הרופא המצוין שלנו, וביקשתי בדיקות רגישות לגלוטן.

בשביל לקבל הוכחה למה שאני כבר יודעת כי הגוף שלי מדבר איתי בכאבי בטן. חיטה עושה לי כאבים. מוטרפים.

אחרי שבוע המנעות ושפע מרץ וחיוניות, אכלתי אתמול חלה נהדרת מהסופר עם חמאה.

תוך שעה בערך התקפלתי מכאבים.

טוב, הנה ההוכחה. בשביל מה בדיקות? מה גם שבשביל לזהות רגישות לגלוטן צריך חודש שלם לפחות לאכול מוצרים עם גלוטן. חודש כאב בטן. זה גדול עלי. ומיותר, לדברי הרופא. אם את כבר יודעת מה להוריד מהתפריט בשביל להרגיש טוב, אז בשביל מה הבדיקות?

צודק. צודק.

קוואקר לא מכאיב לי. כנראה שריכוז נמוך של גלוטן עובר בשקט יחסי.

אז למה הכותרת?

כי מתחשקת לי עוגת שוקולד. ויש לי מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן. אני באמת צריכה להכין לי כזו...

או פרלינים.

אהה!

אכין לי שייק שומשום-תמרים-קקאו אורגני.

יאללה!!!

 

שבת שלום!

עינבל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת