00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מאפה פסטה וגבינות

מה מתאים יותר בימי הקיץ החמים לנכדים והוריהם מאשר מאפה נהדר של גבינות ופסטה ?, בצד סלט רענן ואנו מסודרים עם ארוחת ערה בריאה.

למי שאוהב גבינות פיקנטיות כמו רוקפור יכול בהחלט להוסיף כ - 100 ג` לתערובת הגבינות. (לא יותר, לרוקפור טעם דומיננטי מדי שישתלט לכם על כל המאפה). אני השתמשתי בפטה עיזים 16% היא נהדרת ועדינה הרבה יותר מהבולגרית עם 5% שומן.

אם אינכם מכירים (קשה להאמין שמישהו עדיין לא מכיר) את השום ועשבי התיבול הקפואים, הגיע הזמן להכירם הם נפלאים. במתכון הזה כדאי להפשיר את הקוביות לפני ההוספה לאיטריות כדי שהערבוב יהיה אחיד.  

להמשך המתכון:

 

  http://shifra-l.co.il/2010/07/09/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת