00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

דג הליבוט

את דג ההליבוט אכלנו בפעם הראשונה באלסקה. התלהבנו מאד מהדג העסיסי עם הבשר הלבן. באלסקה אכלנו את הדג טרי דבר שכמובן השפיע מאד על הטעם. שנים רבות חיפשתי אותו הארץ עד שלפני כ - 7 שנים הוא הגיע גם אלינו. קפוא כמובן אבל עדיין טעים מאד.

ההליבוט נמצא ברשימת הדגים הבריאים ביותר יחד עם הסלמון, הוא עשיר באומגא 3 ולכן מומלץ ביותר לשלבו בתפריט השבועי.

ההכנה היא קלה במיוחד, יש פה שני דרכים להכין אותו. באפיה ואז זמן ההכנה הוא 25 ד`, או בצליה ואז זמן ההכנה כ - 8 ד`. נסו את שני המתכונים ותחליטו מה אתם אוהבים.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/07/06/%D7%93%D7%92-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%98/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת