00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

עוף בתנור במרינדה משגעת

את העוף המדהים הזה ראיתי בבלוג של monday והחלטתי שאותו אני מכינה. לא עברו מספר ימים והעוף כבר שחה  במרינדה. למחרת נכנס לתנור. הילדים ואני אהבנו מאד! ליקקנו את האצבעות ממש.

העוף יצא רך ועסיסי, שחום ומעט מתקתק. היה  פשוט מעדן.  תודה לך monday .

מביאה את המתכון כלשונו- בסוגריים מה שהוספתי או החסרתי.

עוף בתנור במרינדה

1 עוף שלם או מחולק - (שמתי 8 חלקי עוף שונים).
1 בצל גדול חתוך לחצאי טבעות

החומרים למרינדה:
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן יין לבן
פפריקה חריפה - (לא שמתי )
פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כפית צ'ילי גרוס - ( לא שמתי)
מלח פלפל שחור
כפית שטוחה בזיליקום יבש -(לא שמתי)

למראה יפה לעוף:
גבעולי טימין טריים - לא חובה - (לא הוספתי)

הכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה. מעסים היטב את העוף מבפנים ומבחוץ עם חומרי המרינדה, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מעל העוף מפזרים את טבעות הבצל, מכסים בנייר כסף, ואופים שעה בחום בינוני של 175 מעלות. מסירים את הנייר וממשיכים לצלות עוד כ-15 דקות מכל צד עד להשחמה יפה. 

איזה עוף טעים!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת