00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קינוח קייצי - מעדן שוקולד וקרם

08/07/2010
 
 
 
  
 
קינוח קייצי, מהיר הכנה, ללא אפיה.
 
 
קינוח שוקולד וקרם
 
 
120 גר` חמאה
1/2 כוס סוכר
300 גר` פתי בר
1/2 כוס קוקוס
3 כפות קקאו
1 ביצה טרופה
1/3 כוס אגוזים שבורים
 
 
100 גר` חמאה
100 גר` אבקת סוכר
1/4 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כפית תמצית  וניל / שקדים
1 שמנת לקצפת עמידה
 
 
120 גר` שוקולד
30 גר` חמאה
 
 
  
 
 
  
להמיס חמאה במחבת או בבאן מארי ולהוסיף את הקקאו. לערבב היטב ולהוסיף את הביצה. לבשל כדקה -  שתיים ולהוריד מהאש.
 
לרסק 2/3 מכמות הפתי-בר (להשאיר מספר פתי-בר שבורים) ולהוסיף לתערובת ביחד עם האגוזים והקוקוס. לערבב היטב ולשטח את התערובת בתבנית זכוכית.
 
 
לערבב היטב את אבקת הסוכר עם החלב ולהוסיף תמצית.
 
להקציף חמאה, שמנת לקצפת ואינסטנט פודינג. להוסיף את תערובת החלב עם אבקת הסוכר . לערבל מספר דקות עד התייצבות ולשפוך על הבסיס.  להכניס את שארית הפתי-בר שלמים לתוך הקרם.
 
 
 
 
 
 
להכניס למקרר. באמבט באן מארי להמיס שוקולד ביחד עם החמאה ולשפוך מעל השכבה השניה.
 
לשמור במקרר עד ההגשה.
 
אפשר לפזר מלמעלה קוקוס, שברי אגוזים, שוקולד מגורר וכיד הדמיון.
 
 
 
כרגיל, לא אחראית על הקלוריות ועל הצמיגים הנוספים.
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

72 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת