00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פשטידת קישואים של קובי בר

חברה באה אליי לצהריים. איזה כיף. הכי מתאים זה סלט עם רוטב מתקתק חמצמץ, אפרסק חתוך ואגוזים מקורמלים. ומה ליד הסלט? פשטידה. ולקינוח? עוגת גבינה... אבל זה בפוסט אחר.

אני מאד אוהבת פשטידות ומאפים, במיוחד את אלו הקלות והטעימות. זו עוד אחת לסידרה. פשטידה נהדרת, רכה וטעימה, בלי בצק ותוספות מיותרות של קמח וקלוריות :) פשטידה כייפית. אני אופה אותה בתבנית פיירקס גדולה, כדי שיהיה לי הרבה ממנה... מי שאוהב פשטידה גבוהה, שיעשה בתבנית 24 עגולה.

הנה היא לפניכם:

פשטידת קישואים של קובי בר

המצרכים:

5 קישואים גדולים, קלופים ומגוררים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1.5 כוסות קמח תופח או כוס וחצי קמח וכפית אבק אפייה
שלושת רבעי כוס מים
שלושת רבעי כוס שמן
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 ההכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני – 180 מעלות.
סוחטים היטב את הקישואים ושמים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.
מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים שנית.
משמנים את התבנית בספריי שמן ויוצקים אליה את הבלילה.
אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה.

תהנו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת