22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


"קוקלה" והסיפור שמאחורי המאכל

"קוקלה" הם קציצות מיוחדות של העדה הטוניסאית ששמים בחמין כל הלילה

מתבשל עם החמין ואוכלים וזה מאוד טעים

כמו שסיפרתי לכם, גיסי יליד הארץ אך הוריו הם ממוצא טוניסאי

בשנת 1984 אחותי נישאה ועוד לא ידעה לבשל

וחמותה נתנה לה כמה קוקלות שתשים במקרר ותשתמש

ואחותי חשבה שהם מוכנות ולא צריך לבשל

ואיזה ערב הוציאה וישבה עם בעלה לאכול.....לא מבושלות!!!

לא הבינו למה הטעם מוזר.....אבל אכלו

אחרי זמן מה ככה כולנו ישבנו ואחותי סיפרה את סיפור הקוקלה

ואמא שלי ז"ל וחמותה התעלפו מצחוק

שאלנו למה אתם צוחקים

אז התברר שהם בעצם אכלו אותם לא מבושלים

מאז הבדיחה של הזוג הצעיר עד היום רצה ומסתלבטים

היום אחותי המומחית לבישולים

 

המתכון

2 כוסות סולת

שומן של בשר עוף כבש

שום, מלח פלפל שחור

ו-3 ביצים

 

מערבבים הכל יחד, עושים עיגולים עם היד, יש חלק שמרתיחים

ואז שמים בסיר של החמין

כל הלילה מתבשל

וזה מעדן

 

כך נראה הקוקלה

התמונה מהנט

 

משתתף בתחרות "מתכון מהספרים"

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת