00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

עוגיות בננא, תמרים ושיבולת שועל

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים,  ויטמין A, ויטמיני B, ויטמין C, ברזל, סידן, אשלגן.

למה זה טוב?

הזנה, יציאות לא סדירות.

מצרכים ל-15 עוגיות:

כוס וחצי שיבולת שועל עבה שלמה

4 תמרים

בננה אחת

הוראות הכנה:

לערבב הכל במעבד מזון עד למרקם אחיד ודביק.

לשטח על משטח לא דביק, לסמן עם סכין את הריבועים שרוצים לעוגיות שאחכ יהיה קל לחצות אותם, ולשים בתנור למשך 12 שעות על 50 מעלות.

לאחר מחצית מן הזמן להפוך את העיסה שיתייבש גם מהצד השני.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת